Αρχική :: Verynice

Verynice

 
Καλωσήλθατε στο verynice.gr - το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα στο χώρο των εφαρμογών επικοινωνίας.
 
Διαθέτουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο της διαφήμισης και των παραγωγών επικοινωνίας. Μέσα από την εμπειρία μας προχωρήσαμε στη δημιουργία του verynice στοχεύοντας να απευθυνθούμε σε όλη την αγορά που αναζητά αξιόπιστες λύσεις που κουβαλάνε εμπειρία και ασφάλεια. Δεν έχουν χρόνο για χάσιμο και θέλουν συνεργάτες που θα μπορούν να εμπιστεύονται για τα εργαλεία επικοινωνίας που τους προτείνουν σε τιμές που δίνουν τη μέγιστη σχέση κόστους - οφέλους.
 
To verynice.gr έχει εξυπηρετήσει μέσα στο 2014 πάνω από 500 εταιρείες και επαγγελματίες σε όλη την Ελλάδα.
 
Το προφίλ των πελατών μας είναι: επιχειρήσεις, διαφημιστικές εταιρείες, τυπογραφεία, καταστήματα, γραφίστες, ατελιέ, ελεύθεροι επαγγελματίες και γενικά εταιρικά σχήματα που χρειάζονται ένα συνεργάτη που θα μπορεί να τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να βελτιώσουν το πώς επικοινωνούν τη δουλειά τους, να βρίσκουν άμεσα και πρωτότυπα εργαλεία που πίσω τους έχουν μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία.
 
Είμαστε στη διάθεσή σας για διευκρινήσεις και πληροφόρηση πάνω στα προϊόντα μας, ενώ είστε ευπρόσδεκτοι και να μας επισκεφτείτε στα ιδιόκτητα γραφεία μας στο κέντρο της Αθήνας.
 
 
Η Ομάδα verynice.gr
ΠΕΤΡΑΣ 18
10444 ΜΕΤΑΞΟΥΡΓΕΙΟ - ΑΘΗΝΑ
Email: cs@verynice.gr
ΤΗΛ. 210-5128 000
VERYNICE.GR - 2005-2015 - 2020 ΑΕ - all rights reserved.
 Δωροεπιταγές